WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

invalid argument!? (6 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    Invalid argument supplied for foreach() in /home/dropkick/public_html/blogger/wp-includes/links-update-xml.php on line 24
    that shows up on my page.. please assist? :) it goes away when i refresh though...
    http://www.lemondropkick.com/blogger/

  2. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    oh.. and it only happens once in awhile... :/

  3. Nick Momrik
    Member
    Posted 10 years ago #

    That file only gets run once in awhile....when updating from weblogs.com
    This may help you...
    http://wordpress.org/support/3/3075#post-15

  4. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    I'm sorry. I'm not quite sure what that means. Is there anything I should do or is it just not updating from weblogs.com...?

  5. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    Did this thread ever get run to ground as to proper correction? I checked the other support forum link shown within the thread, but that didn't seem to be related to the same error. My page has the same characteristics described in first post of thread (error in foreach statement and apparent intermittent behavior). Anyone know what the problem is here?

  6. JimBrown
    Member
    Posted 10 years ago #

    Just to close the loop on this apparent error. It appears to occur only when there are no links in the link database. I placed one link in the database and the error went away and has not re-appeared. The developers may want to take a look at that and code a branch that is error-free if no links are available.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.