WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Internet Explorer cannot download (5 posts)

  1. Totally
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi there,

    Recently, my website has been acting up in Internet Explorer. However, it seems to have gotten a lot worse, and now when I try to access the page, it attempts to download the index page, and then presents the following error:

    Internet Explorer cannot download / from http://www.dot-totally.co.uk.

    Internet Explorer was not able to open this Internet site. The requested site is either unavailable or cannot be found. Please try again later.

    I didn't realise at first, since I use Firefox mainly, but since it can't even be accessed in Internet Explorer, its quite annoying. Firefox states its being served as "text/html", but Internet Explorer seems to be ignoring that and attempts to download. Has anyone had similar problems or know of a fix to this? Thank you very much in advance!

    PS: Although the link has a period on the end, this is just where the error message sentence stops, I am not attempting to access an invalid URL.

  2. Looking at the Headers from your server:

    Response Headers - http://www.dot-totally.co.uk./

    Date: Tue, 22 Feb 2005 22:14:07 GMT
    Server: Apache/1.3.33 (Unix) Sun-ONE-ASP/4.0.0 mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2634a mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7a PHP-CGI/0.1b
    Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
    Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
    Pragma: no-cache
    X-Pingback: http://www.dot-totally.co.uk/xmlrpc.php
    X-Powered-By: PHP/4.3.10
    Keep-Alive: timeout=15, max=100
    Connection: Keep-Alive
    Transfer-Encoding: chunked
    Content-Type: ; charset=utf-8

    The last line looks fishy.

    Try running wp-admin/upgrade.php this should fix it!

  3. -

  4. Totally
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thank you very much, Westi, this did the job. Strange it didn't do this when I ran upgrade.php when I first upgraded to 1.5...

  5. augieschwer
    Member
    Posted 8 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic