WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Internet Explorer - Alignment Off, Background Missing, etc. (4 posts)

  1. ohsnapjulie
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello. I have a mac and use firefox, safari, and chrome but not internet explorer. It just came to my attention that the website I created http://www.partyondesigns.com does not look good at all in internet explorer. The sidebar is missing on the main page. The white background in the container is missing, the menu bar is missing, etc. You can view it correctly in firefox or any other browser but internet explorer does not look right. Does anyone have any idea what I can do to fix this issue in internet explorer?

    http://www.partyondesigns.com

    Thanks.

  2. You're missing a bunch of ending </div> tags and have other code errors; fix those and IE display should be OK. [Invalid] Markup Validation of partyondesigns.com - W3C Markup Validator. Scroll down in the validation report to see line numbers and source code.

  3. ohsnapjulie
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you for your help. I managed to fix two of the errors but I still have 9 errors on my page. I realize that most of them are missing </div> tags but I don't see where I should put them. I also have a </body> tag and a </html> tag in my footer.php file which both seem to be coming up as an unclosed error. I am just kind of confused and pretty new at wordpress so I am a bit lost. Any help is appreciated.

  4. Carefully go through your template files and compare source and php.

    Your doc type in header.php looks broken; change it to this:

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic