WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

install.php return blankpage (4 posts)

  1. dAnRov
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'm installing WP 2.3 on Netware 6.5.
    I follow the 5-minute install checkbox correctly, but when I run in IExplorer wpadmin/install.php a blank page is returned.
    I modify the file wp-settings.php with this parameter:
    error_reporting(E_ALL) and the results is the same.
    PHP is running fine, because I can run phpinfo page.
    PHP version 5.0.5
    MySQL version 5.0.45
    Netware 6.5 SP6

    Where can I fine some error information or file telling what's happening ?
    Any IDEA ?

    Thanks !

    dAn

  2. MichaelH
    Member
    Posted 6 years ago #

    Could try uploading a new set up wordpress files (use ascii mode in FTP).

    Make sure you have enough memory allocated to PHP.

  3. dAnRov
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi, I upload all the files with a copy to the directory, with a Netware MAP, not with FTP.

    How can I verify the memory allocated to PHP ?

    dAn

  4. theapparatus
    Member
    Posted 6 years ago #

    Best bet would be to contact your host about the amount of memory allocated for php. Most PHP installs have 8 megs assigned. Changing it would be an issue for your host though as some don't allow their endusers to modify settings like that. (ie I don't want you to get into trouble with your host if they don't like stuff like that)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic