WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Installing a Theme (5 posts)

  1. Ravenspur
    Member
    Posted 6 years ago #

    I uploaded cutline-3-column-split-1.1 to my domain site (Cheap Net Domains. The directory tree looks like this: /home /www /granbymass... /wp-content /themes /cutline-3-column-split-1.1. In this last folder, there was an empty folder of the same name. I just deleted it and cleared my cache, but the theme still doesn't appear on my WP Design panel. All the proper files seem to be there.

    As an experiment, I tried to delete the classic WordPress template from the file manager on my domain pane. That didn't work either. It still appears.

    I've read the Codex, watched the upload tutorial, and read several threads that haven't solved my problem.

    Any help would be appreciated.

    Mb

  2. whooami
    Member
    Posted 6 years ago #

    whats the url to your blog, please?

  3. Ravenspur
    Member
    Posted 6 years ago #

  4. whooami
    Member
    Posted 6 years ago #

    All the proper files seem to be there.

    http://www.granbymass.net/wordpress/wp-content/themes/
    http://www.granbymass.net/wp-content/themes/
    Not where I'm looking (in either location)

    You indicate that you uploaded the theme files to www/../.. based on what you pasted. Do you have a public_html directory?

    Thats where those files should have been uploaded to, if you have one.

  5. Ravenspur
    Member
    Posted 6 years ago #

    Whooami,

    Thanks much. I found the right directory.

    Mark

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic