WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Installed Plugin Not Showing up in Plugin List (3 posts)

  1. phillynotes
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am trying to activate and use W3 Total Cache on my blog. At first, I thought I wasn't installing it correctly, because it wasn't showing up in my list of plugins that I have installed. Then I realized that when I try to install it, it says that it has already been installed. W3 Total Cache is also showing up as an installed plug-in in my FTP client, so I know I installed it correctly. I just don't know why it's not in my list of plugins on WordPress. Has anyone else had a similar problem?

  2. ce_kevinw
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have a blog in which W3 Total Cache is installed. I can see it both in my plugins list and as a label in the left menu named "Performance".

    1. Do you see the label Performance in the left dashboard menu (as in this screenshot? http://imageshack.us/photo/my-images/696/performanceinmenu.jpg/ )
    2. Have you ever got W3 Total Cache installed in the past?

    Someone had a similar issue as yourself in this thread:
    http://wordpress.org/support/topic/plugin-not-showing-in-the-dashboard-for-me-to-activate?replies=4

    The following recommendation worked for them, does it work for you?:

    Try deleting the plugin folder (using Filezilla), then add the plugin back from within WordPress. Go to Plugins->Add New, and search for "wordpress feed statistics." Click on the "Install" link, then click on the red "Install Now" button.

    After it's installed, you can activate it and it should be ready to go.

  3. Frederick Townes
    Member
    Posted 2 years ago #

    @phillynotes as @ce_kevinw said, do you see the performance menu?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic