WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Installed but no luck (25 posts)

  1. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello. I installed wordpress using my hosts quick install function. When I enter mydomain.co.uk/wp-admin it asks me to login to wordpress and I used my login (same one to get on here)but it says my username and password is incorrect.

    Please help, thanks.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

  3. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    I was just thinking would it be a problem because I had a blog with that account using the free wordpress host.

  4. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    Still no luck :(

  5. Phineas21
    Member
    Posted 2 years ago #

    Can you post the url or link to your blog

  6. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    http://allmarkphotography.co.uk/

    Then when I go to "login" on the bottom right or add wp-admin on to the end of my url the username/password is incorrect even though I can login on the wordpress site but thats for another blog I created a while back. Is there something I need to do in order to link the url to my wordpress account?

  7. Phineas21
    Member
    Posted 2 years ago #

    Well!! i think you installed wordpress perfectly and hence you should try to recover your password using the following link http://allmarkphotography.co.uk/wp-login.php?action=lostpassword insert your email id and you will get the password emailed to your account.

  8. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    I did. I just copied the new password in and it says "ERROR: Invalid username. Lost your password?"

    The only thing is I did have two blogs under two different usernames so ile have to try that one but im pretty sure I already have

    EDIT: No luck. I did delete that account :/

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

  10. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    I managed to login but it just shows my old blog which I created through the site with the free host a while ago.

    Ive entered the same password in the box which appears when going to allmarkphotography.co.uk/wp-admin and it says its incorrect. If I go straight to workpress.com and login the username/password works.

  11. Phineas21
    Member
    Posted 2 years ago #

    If you want i can do that for you!!!

  12. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    @Phineas21: Please do not use the forum to solicit work or encourage people to contact you privately when problem can be resolved on the forums.

  13. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ive just gone to "http://www.allmarkphotography.co.uk/wp-admin/install.php" it says its installed please login so I try that and still no luck. Wrong password 0.o

  14. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    @matthewallmark: did you point your domain name at the new site? If so, how long ago did you do that? It can take up to 72 hours for DNS changes to complete.

  15. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    Did you read/try any of the links esmi posted?

  16. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    The domain name is pointed to my hosts servers. I did this 24hours ago. Isn't it weird how I can access my site just can't login through it.

    PS. Yes I did try the links

  17. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

  18. Phineas21
    Member
    Posted 2 years ago #

    I think a reinstall will do the trick but remember it would delete all the stuffs which you have on your blog.

  19. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have done a re-install. Its ok I have only just installed the blog today and havn't edited anything yet due to not being able to log in when going to allmarkphotography.co.uk/wp-admin

    @esmi - It says "incorrect username" 0.o

  20. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    A re-install is not the answer to everything...

    What happens when you use http://allmarkphotography.co.uk/wp-login.php ? We need details.

  21. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    It says "ERROR: Invalid username. Lost your password?"

  22. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    All sorted ;)

    I had to use admin 0.o

  23. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Getting the right username does help ;-)

  24. matthewallmark
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for your help and replies :)

    Now to find a good photography theme :)

  25. Phineas21
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks Esmi!! even i learned a lot

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.