WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Installation problems (7 posts)

  1. Malcolme
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hello,

    Using 1and1.com hosting. Uploaded files and had working fine, was
    editing and setting up. Now, cannot get in to edit again. Have
    deleted all files, uploaded again, even set up a new data base and
    deleted the old one and still get a file not found 404 error when
    trying to reinstall?? I see the files on the server...

    Help,

    regards,

    Malcolm

  2. petit
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm supposing this is a new instll with no data in the database.

    When reinstalling, did you follow the install instructions by the letter? Or did you forget something like running the http://<yourdomain>/<yourblog>/wp-admin/install.php from your browser.

    And when creating the new database, did you check the wp-admin/wp-config.php to have the correct database name, user and password?

  3. aurecovarrubias
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hola espero que me entiendas, instale el nuevo wordpress 2.0 pero
    me marca el siguiente error:

    Fatal error: Call to undefined function: wp_cache_init() in /home/nr001006/public_html/weblog/wp-settings.php on line 111

    Saludos y gracias.

  4. schestowitz
    Member
    Posted 8 years ago #

  5. Malcolme
    Member
    Posted 8 years ago #

    Petit - Thanks, first install went fine and was able to access, then
    something went wrong (don't know what) and have been trying to
    re-install and not able to do so far. I have verified the config
    file to have the right database info and have tried to start
    the install but keep getting a 404 error.

    Any other ideas?

    Malcolm

  6. aurecovarrubias
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hello, sigo con el mismo error:

    Fatal error: Call to undefined function: wp_cache_init() in /home/nr001006/public_html/weblog/wp-settings.php on line 111

  7. Malcolme
    Member
    Posted 8 years ago #

    Petit -

    Discovered the problem. Pilot error! Original problem caused by
    another application interfering with WordPress on my server, which
    is what caused the original problem. Then the issue was FTP into
    the wrong subdirectory.... once I figured that out I was able to
    reinstall and now good to go...

    thanks for your help,

    Malcolm

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic