WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

installation problem (8 posts)

  1. LuciaPersi
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hi
    I tried to install a new theme but as soon as I activated it I lost my web site:
    Call to undefined function wp_get_theme() in D:\Inetpub\webs\francescosavoretticom\wp-content\themes\flycase\framework\wolf-settings.php on line 58

    can anyone help me please!
    I don't know what to do...

  2. Keith Driscoll
    Member
    Posted 4 months ago #

    That is a theme issue and since it is a commercial theme should probably be taken up with the author :)

  3. LuciaPersi
    Member
    Posted 4 months ago #

    Yes, I know, I thought that someone could help me.
    Maybe it's not a proble of the theme.

  4. Keith Driscoll
    Member
    Posted 4 months ago #

    If you want to rule the theme out then switch to the WordPress default theme to see if the problem persists.

  5. LuciaPersi
    Member
    Posted 4 months ago #

    I cannot enter to the panel
    neither to the admin

  6. Keith Driscoll
    Member
    Posted 4 months ago #

    Oh ok. You should FTP into your site or use your hosts file browser to rename the 'flycase' theme folder. Not the entire 'themes' folder (that would break WordPress) just the 'flycase' folder. This will deactivate FlyCase and activate the default theme. Then you should at least be able to get into your admin panel :)

  7. Belfast Accountants
    Member
    Posted 4 months ago #

    Same with us, we cannot access the admin panel of the site, neither the site nor admin will load after we activated a new theme. Is there a way to remove the offending theme outside of the admin panel?

  8. Belfast Accountants
    Member
    Posted 4 months ago #

    Found it, removed theme folder via ftp and now working with default theme

    [signature moderated - http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Signatures ]

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.