WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Insert/Edit Link Does not show Links to Existing Content (6 posts)

  1. brieferbob
    Member
    Posted 1 year ago #

    I don't know why my edit window "Insert/Edit Link does not display Existing Content Links for me any more. I do not know when it first occurred, but it won't bring them up even if I search for them.

    Has anyone else had this problem? What will fix it?

    Bob

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress.

  3. masterwoo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Even I'm facing the same issue. When I re-upload all files & folder everything starts working but after few hours or few days link to existing content and choose from most used tags functionality stops working.

    Tried everything what Esmi has told but still not able to fix the issue.

  4. brieferbob
    Member
    Posted 1 year ago #

    Masterwoo,

    I, too, followed Esmi with no fixit results. I have not been able to get this working even after following the above suggestions.

  5. karl.d
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same issue. Still don't know why.

    Any one here with a fix?

  6. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @masterwoo, @brieferbob, @karl.d

    Start or continue your own threads on the issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic