WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-TopBar
[resolved] Insert Facebook Like button not working (9 posts)

  1. emiltakas
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    when i try to put like button (either iframe or html5) on the text area nothing working. Also with iframe it doesnt hear the dimension and it shows the whole site instead of the facebook like button frame. Can you please help?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-topbar/

  2. Bob
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The Text Area is for text -- not HTML code.

    What code have you entered?

    Have you tried using the new PHP options to enter your custom code?

    Bob

  3. emiltakas
    Member
    Posted 1 year ago #

    <iframe src="//www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwww.enimerwsi.gr&send=false&layout=button_count&width=100&show_faces=false&font&colorscheme=light&action=like&height=21&appId=492132430837842" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:100px; height:21px;" allowTransparency="true"></iframe>

    [Please post code & markup between backticks or use the code button. Your posted code may now have been permanently damaged by the forum's parser.]

    this code with iframe. I also tried it in php nothing happened also

  4. Bob
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Works for me. Did you echo out the above or stop/start PHP processing (via ?>....<?php?

    ?><iframe src="//www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwww.enimerwsi.gr&send=false&layout=button_count&width=100&show_faces=false&font&colorscheme=light&action=like&height=21&appId=492132430837842" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:100px; height:21px;" allowTransparency="true"></iframe><?php

  5. emiltakas
    Member
    Posted 1 year ago #

    no. Can you write me exactly what do i have to paste?

  6. Bob
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Also, you might need to edit wp-topbar.php

    Change lines 421/459 from "<p>"/"</p>" to "<div>"/"</div>".

    (I'll change this in the next release.)

    The code is above in my last response.. I added the ?> ... <?php for you.

    Bob

  7. emiltakas
    Member
    Posted 1 year ago #

    still nothing :(

  8. Bob
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You made all the changes above?

    Did you clear your browser's cache?

  9. Bob
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Closing - no response in over a week.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic