WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

podPress
Information not updating on the ituns directory (5 posts)

  1. fact0ry
    Member
    Posted 1 year ago #

    Following Problem,

    I am a crew member from The Factory an Austrian Content Production page. Since more than a year we are also hosting the FubarPodcast (Homepage, iTunes Directory). As we did a ne design for our projects we wanted to update the Logo and also the description. As we did so nothing happend at first. Later on the image disappeared completely. We are using WP 3.5 and the newest version of your Plugin. I hope you can help me out on this one.

    http://wordpress.org/extend/plugins/podpress/

  2. ntm
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    (I will look into this later today.)

  3. fact0ry
    Member
    Posted 1 year ago #

    A funny thing happened today. The old image showed up again in the iTunes Directory. https://itunes.apple.com/de/podcast/fubar-podcast/id463444691?mt=2

  4. fact0ry
    Member
    Posted 1 year ago #

    Still the new image and the new description are missing.

  5. ntm
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    http://feeds.fubarpodcast.at/fubarcast seems to be the feed which you have registered at the iTunes Store.
    The iTunes image in this feed is http://fubarpodcast.at/wp-content/fu_ked_long.jpg . This is the image I can see at the iTunes Store page when I follow the link in the first post of this thread. Is this the old one?
    The RSS image is currently this file http://fubarpodcast.at/logo.jpg . It is also 1400x1400 pixels while it should be 144x144 px. Is this the new image?
    The description of the feed is "Pretty much foobar" and the iTunes:subtitle as well as the iTunes:summary is "fu'ed up beyond all recognition".

    If this summary and subtitle are not the correct ones although you have already modified the values then you have probably not modified the correct settings (page). Or maybe the content of http://feeds.fubarpodcast.at/fubarcast comes from a cache memory.
    Or your current podcast feed has a different URL now and iTunes uses still the old one.
    However the iTunes Store page shows what one can see in the XML code of the feed and also seems to be up to date (it shows the episode 29c3 Tag 1).

    Where did you change the settings?
    Is this feed a podPress Feed? Or a category feed? Or simply the default post feed of WP?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic