WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pinboard
Infinite scroll stopped working on 1.0.8 - additional info (18 posts)

  1. Chris
    Member
    Posted 10 months ago #

    On a moderator's request this is being reposted as an own thread:

    Here too the infinite scroll stopped working, with videos flowing into the next column and sidebar.

    For illustration a screenshot.

    I can also confirm that downgrading solved the issue.

  2. mister klucha
    Member
    Posted 10 months ago #

    As i can see, your video post thumbnail as got a size problem, i've got also this problem since this morning ans 1.0.8

  3. Chris
    Member
    Posted 10 months ago #

    I returned to 1.0.7 http://wordpress.org/themes/pinboard/developers/ - simply replaced the files via ftp (no uninstallation since this might delete the theme settings)

  4. xxxhoop
    Member
    Posted 10 months ago #

    thanks for the info returned to 1.0.7 too...looks great

  5. goodseller
    Member
    Posted 10 months ago #

    Same problem here that infinite scroll stopped working, returned to 1.0.7 too.

    Video size got problem too. <== This is easier.

  6. aries.mehehe
    Member
    Posted 10 months ago #

    I just swapped one file from version 1.0.7: functions.php and ajax works fine.

    The line number 589 is missing:
    wp_register_script( 'jquery-migrate', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery-migrate.js', array( 'jquery' ), null );
    I suspect this is the cause of the problem.

  7. aries.mehehe
    Member
    Posted 10 months ago #

    Ok, I made a file with this missing line: http://prawiejakfotograf.pl/share/functions.zip - unzip to /www/wp-content/themes/pinboard (first, change the name of the original file that you do not overwrite it to have a copy in case of problems).

    PS. I do not understand what I did, but it works for me.

  8. Manera
    Member
    Posted 10 months ago #

    downgrade, or wait for an update?

  9. byermedia
    Member
    Posted 10 months ago #

    I returned to 1.0.7 by replacing the files via ftp, had to change back most of changes i made to the appearance, widgets, etc.. but it did work

    what a mess!

  10. redwren
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thank you aries.mehehe!

    I added that one line of code you mention line # 589 -- to my child theme functions.php file and it fixed the issue I was having since the upgrade to 1.8.; the flow of my small blog thumbs on the front/landing page were showing random gaps between entries. Now back to normal!

    Worked like a charm-- thanks again!!

  11. Yeter
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello everyone

    I updated yesterday to 1.8. I have the same problem. I read the solution, but somehow I have no idea what you guys are talking about.
    So can anyone just explain to me (step by step) what I have to do to solve the problem?
    A big thanks!

    Yeter

  12. aries.mehehe
    Member
    Posted 10 months ago #

    The easiest way: download this file pinboard.1.0.8-functions_mod.zip and go to yoursiteaddress/wp-admin/theme-install.php and install this zip (do not unzip this file). Changes made by my: only this missing line. I didn't test it, but it should works. Do it on your own risk.

    If you don't want to do this, you can go to yoursiteaddress/wp-admin/theme-editor.php, chose Pinboard, then chose from the right side functions.php and then you have to find (CTRL+F - web browser should manage with this) this line:

    wp_register_script( 'ios-orientationchange-fix', get_template_directory_uri() . '/scripts/ios-orientationchange-fix.js', false, null );

    hit enter at the end of this line and add:

    wp_register_script( 'jquery-migrate', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery-migrate.js', array( 'jquery' ), null );

    Then save this file (button is below this window).

    Let us know what is the result and witch metod did you choose.
    --
    Sorry for my poor english...

  13. MCM
    Member
    Posted 10 months ago #

    This fix worked for me, but I noticed JS warnings.

    JQMIGRATE: jQuery.browser is deprecated jquery-migrate.js:40
    console.trace() jquery-migrate.js:42
    migrateWarn jquery-migrate.js:42
    Object.defineProperty.get jquery-migrate.js:57
    (anonymous function) colorbox.js:66
    (anonymous function) colorbox.js:814
    JQMIGRATE: jQuery.fn.live() is deprecated jquery-migrate.js:40
    console.trace() jquery-migrate.js:42
    migrateWarn jquery-migrate.js:42
    jQuery.fn.live jquery-migrate.js:461
    publicMethod.init colorbox.js:385
    l jquery.min.js:2
    c.fireWith jquery.min.js:2
    v.extend.ready jquery.min.js:2
    A jquery.min.js:2
    JQMIGRATE: jQuery.event.handle is undocumented and deprecated jquery-migrate.js:40
    console.trace() jquery-migrate.js:42
    migrateWarn jquery-migrate.js:42
    Object.defineProperty.get jquery-migrate.js:57
    (anonymous function)

  14. cscottb
    Member
    Posted 10 months ago #

    A complete fix for this is described here (on down a ways):

    http://www.onedesigns.com/support/topic/update-1-0-8-problems

    I had reverted to 1.0.7, but have installed a plugin that the member who describes the fix has made available there as well, and it seems to have fixed the issue for 1.0.8.

  15. JCKonline
    Member
    Posted 10 months ago #

    It didnt work with the functions.zip file

    Unpacking the package…

    Installing the theme…

    The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

    Theme install failed.

  16. JCKonline
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thank you Aries! :)

    It worked with: wp_register_script( 'jquery-migrate', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery-migrate.js', array( 'jquery' ), null );

  17. cscottb
    Member
    Posted 10 months ago #

  18. Tevya
    Member
    Posted 10 months ago #

    So 1.0.9 is out now and some people are reporting it fixes the 1.0.8 problems here: http://www.onedesigns.com/support/topic/update-1-0-8-problems/page/3, but I tried it and it didn't work I'm still getting the gaps below posts, no infinite scroll, etc.

    Anyone else update and have it work correctly, fixing the 1.0.8 issues?

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.