WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Index redirect to a specific page (9 posts)

  1. stephane76
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello, i am having a problem with my blog mainpage

    when going to http://www.bestecigarettesreviews.com/

    i get redirected to

    http://www.bestecigarettesreviews.com/about/the-fda-e-cigarettes/

    which used to be a page on my blog, i deleted the page from my blog and the index page still redirects to it, any idea?

    Thanks a lot

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Check your "Front Page loads" setting in Settings/Reading.

  3. stephane76
    Member
    Posted 4 years ago #

    does the same thing, i changed the setting a couple of times, and that same page keeps coming back

    sreen shot of the setting page: http://i25.tinypic.com/2wo9b4g.jpg

    any idea?

  4. philgreen
    Member
    Posted 4 years ago #

    Something similar is happening to me also.

    http://wordpress.org/support/topic/421815?replies=2

    Did you just upgrade to 3.0?

  5. iridiax
    Member
    Posted 4 years ago #

    If you are using a redirection plugin, try disabling it.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Or reset the Front page displays back to the latest posts, save the settings, then reset the static page back up again.

  7. stephane76
    Member
    Posted 4 years ago #

    If you are using a redirection plugin, try disabling it.

    WORKED!!!

    Thank you very Much!

  8. stephane76
    Member
    Posted 4 years ago #

    ahhh i changed the reading settings to
    Front Page Displays: Your latest post

    and now it s setting the main page to an other page:
    http://www.bestecigarettesreviews.com/

    i tried saving the other settings again but it comes back to that page everytime

    helpppp

  9. stephane76
    Member
    Posted 4 years ago #

    the redirect plugin seems to be the issue here
    i deactivated and deleted the plugin, added a .php file instead and it s working fine now

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic