WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

index page not displaying properly (2 posts)

  1. whiteboxer
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm not sure what happened or what I did, but my blog index page isn't displaying properly, and not sure how to fix it. Here's my site link.
    Here's my settings:
    There is a page for the blog index page with no content in it.
    Page order/ID: 7
    Page Parent: Main Page
    Page Slug: blog
    Blog address: http://whiteboxerdesign.com
    Post Page (under Reading>options): White Boxer blog

    The blog link in the header is set to a permalink=7, which is the page id. It had been working, but not its going to a busted version of the home page. I have no idea what I may have done, or what I need to do to fix it. Any suggestions?

  2. whiteboxer
    Member
    Posted 7 years ago #

    Here's some additional info that I've been able to sort through that may help. The static home page is using a template named "front page" and the blog index page is using the default template.

    I created a new template page based off the default index.php file and named it "blog template". I switched the blog page from the default template to the newly created blog template, with the same results.

    Just to test it out, I switched the home page template to default, and it actually worked properly (displaying the template that the blog should be displaying). So the home page will display different templates, but the blog page displays the layout of the home page regardess of which template I use for it.

    Hope that additional info helps. I would really like to get this resolved ASAP.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic