WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Postie
incorrect caption - always uses photo file name (4 posts)

  1. humptybump
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can not seem to get the correct caption. I have run Postie in debug and it does find the #img1# tag and parses the caption but it does not use it in the substitution for the markup. Here are two snippets of the debug output.

    email plain text message ...

    tags:Photography
    #img1 caption='looks a bit like the guy from Priceline'#
    
    I don't know about you but this baby looks a bit like William Shatner
    now than he has wrinkles and an overly rounded face.

    ... snippet locating the caption ...

    Found #img1 or #eimg1
    caption: looks a bit like the guy from Priceline
    #img1 caption='looks a bit like the guy from Priceline'

    ... snippet showing the substitution ...

    parseTemplate - before: <div class="postie_image">
    <a href="{IMAGE}"><img src="{LARGE}" alt="{CAPTION}" title="{CAPTION}" /></a>
    <div class="postie_caption" style="width:{LARGEWIDTH};">{CAPTION}</div>
    </div>
    parseTemplate - after: <div class="postie_image">
    <a href="http://XXXXXXXXX.XXX/wp-content/blogs.dir/1/uploads/2013/05/photo4.jpg"><img src="http://XXXXXXXXXXX.XXX/wp-content/blogs.dir/1/uploads/2013/05/photo4-575x431.jpg" alt="photo.JPG" title="photo.JPG" /></a>
    <div class="postie_caption" style="width:575px;">photo.JPG</div>
    </div>

    I saved and can send the full debug (sanitized) if it will help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/postie/

  2. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I've finally figured out what is going on here. I should be able to fix it in the next day or two.

  3. humptybump
    Member
    Posted 1 year ago #

    Wow thanks! I tried digging into the issue and was not having much luck.

    If you need me to test, just let me know and I'm happy to run per-release code.

  4. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Looks like I've fixed it. I'll release 1.5.10 sometime today or tomorrow.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic