WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Widget Logic
Incompatibility with theme (10 posts)

  1. dariobratic
    Member
    Posted 7 months ago #

    This look like a grate plugin but its unfortunately incompatible with my theme. After I install and activate it my site cant load for a 30 sec or more. Do you have idea why is that happening?
    I'm trying to show/hide my widgets depending on the user country. Maybe you know better way to do that. I'm really stuck with this and I'd appreciate the help.

    Thaks in advance!

    http://wordpress.org/plugins/widget-logic/

  2. alanft
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    you're OK on one of the default "twenty…" themes? It's just activating your own that it freaks out?

  3. dariobratic
    Member
    Posted 7 months ago #

    Thats right, my site is http://www.balkanpress.me, theme is Zenko by wpzoom.com
    Is there any other way to show particular widget just to visitor from particular country?

  4. dariobratic
    Member
    Posted 7 months ago #

    Its good for ads and everything else.

  5. alanft
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    See what happens if you change the "Load logic" point?

    If that doesn't help, use the 'export options' button to save out all your WL code to a file for safe keeping, then see what happens if you remove all the WL from your widgets.

  6. alanft
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    (zenko appears to be paid for, so you should also ask them for support.)

  7. dariobratic
    Member
    Posted 7 months ago #

    Yes I paid Zenko for this theme, I will ask them too but... I dont think that they will help me. I cant beleive that almost nobody need this, Im even ready to pay for this functionality. Show widget in particular country.
    I already try to diseble all plugins but even than when I activate Widget Logic site become very slow almost dead.
    My site is now live so I cant try to remove all widgets...
    Gonna crazy over this :)

  8. dariobratic
    Member
    Posted 7 months ago #

    And yes I tried all options with load logic..

  9. alanft
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    it might be that some of your WL code in widgets is the cause. you don't need to remove the widgets, just blank the widget logic code. you can use 'export options' to save them all first, and 'import options' to restore them later.

    i don't know how you are set up, but it sounds like you need to get yourself a test/dev/whateveryoucallit version to play with. if you can't play with your live setup, I don't know how you'll ever get things fixed - just in general, not this specific problem

  10. dariobratic
    Member
    Posted 7 months ago #

    I will build test environment. The trick is that my site slow down when I activate Widget Logic, before I even insert widget logic code.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic