WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

CMS Tree Page View
Impossible to organize tree properly with last update. (21 posts)

  1. Anthyx
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hi,

    I have just installed the last update of your useful plugin.
    Got a problem: it's now impossible to modify the order of the various elements in the tree.
    This is a problem that sums up to a "classic" one: the order quite often changes by itself.

    Is there a way to fix this?

    Many thanks!

    A.

    https://wordpress.org/plugins/cms-tree-page-view/

  2. Francesco Canovi
    Member
    Posted 4 months ago #

    Same problem here.
    The drag/drop interface for reordering has always been a pain. Now totally broken. :/

  3. Pär Thernström
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Can you try version 1.2.24 that I just released, and see if this is fixed?

  4. Freefallen
    Member
    Posted 4 months ago #

    Where is the new update? I've looked for it and can only find 1.2.23, which I already have.

  5. Pär Thernström
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    hm, I failed to tag it correctly somehow. a new version called 1.2.25 is up now (i think/hope! :), please try that.

  6. David Foreman
    Member
    Posted 4 months ago #

    just uploaded the new 1.2.25 - still can't reorder the pages (WordPress 3.9, Firefox 28.0).

    Also tried it with Safari 6.1 - no joy there either.

  7. Freefallen
    Member
    Posted 4 months ago #

    I just tried version 1.2.25 and it works! Thank you!

  8. Pär Thernström
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hooray!

  9. Anthyx
    Member
    Posted 4 months ago #

    Fixed, now it works properly.

    Many thanks!

  10. David Foreman
    Member
    Posted 4 months ago #

    I am still not seeing a fix here - downloaded the most recent, cleared all caches etc etc.

    Still not working - am I missing something?

  11. WebDragon
    Member
    Posted 4 months ago #

    fresh install of WP 3.9, 2014 theme, fresh install of latest plugin 1.2.25 and am unable to drag-and-drop the page order using this plugin. (using Opera and Chrome under Fedora Linux).

    happy to provide any additional details you may need.

  12. Candymac
    Member
    Posted 4 months ago #

    I'm having a similar problem. I was actually trying this plugin out for first time today (with WP 3.9) and noticed I was unable to reorder the pages, despite the crosshair cursor... So it appears this may still be an issue.

  13. David Foreman
    Member
    Posted 4 months ago #

    It is here too.

    I am on a Mac.

    Tried on Safari, Firefox and Chrome (all most recent versions)
    Deactivated all other plugins
    Removed all theme-related JS

    Still no joy.

    I too get the crosshair, but drag/drop isn't working.

    This is such an awesome plugin - hope for a fix soon!

  14. Candymac
    Member
    Posted 4 months ago #

    For some reason downloading and installing version 1.2.22 then upgrading to 1.2.25 via the WP dashboard seemed to have corrected the issue for me.

  15. chembro303
    Member
    Posted 4 months ago #

    I also had the same issue when installing 1.2.25 on a fresh WP 3.9 install. Per above post, I deleted 1.2.25 and installed 1.2.22 via zip upload (direct download link of 1.2.22).

    Then I used the WP updater to update to 1.2.25 and it works great.

  16. E. Marten
    Member
    Posted 3 months ago #

    Thanks Chembro303!

  17. Cristiano_Ronaldo
    Member
    Posted 3 months ago #

    Thanks chembro303. I had the same problem with a new install on WP3.9. I uploaded the older version from your link and updated in 3.9 and drag and drop works fine on the trees.

  18. WebDragon
    Member
    Posted 3 months ago #

    this is a nice workaround, to be sure, but still does not address the underlying problem. I don't honestly even know why the workaround works, let alone why the fresh install does not.

  19. Blue Lotus Works
    Member
    Posted 3 months ago #

    The workaround of installing 1.2.22, then upgrading to 1.2.25 doesn't always work. We verified on several installs over a week ago and found it works on less than half of our installs. This issue should not be marked resolved.

  20. Pär Thernström
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Sorry for the bad update. Please let me know if the new update, 1.2.26, fixes the problems you've had.

  21. Blue Lotus Works
    Member
    Posted 3 months ago #

    Issue appears to be resolved in migrating from 1.2.22 to 1.2.26. Thanks much!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.