WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Images not shown in category / archive view (4 posts)

  1. cbach2001
    Member
    Posted 9 years ago #

    I just upgraded to WP 1.5. When clicking on a category or an archive, the images do not appear in the posts anymore. Only when I directly click on the post they appear, as well as on the normal index page.

    What is wrong here? How can the images being displayed when clicking on "March 2005" for instance?

  2. Minna
    Member
    Posted 9 years ago #

    The category and archive views (both controlled by "archive.php" template of your theme) use the_excerpt that strips off all tags (images, links....). If you want to show text formatting and images on archives/category pages you have to replace the_excerpt with the_content. Look in Archive template (Presentation -- Theme Editor)

    That is my guess without seeing your site

  3. cbach2001
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thank you. That exactly was the problem. I already suspected it to be something like this, but I didn't know with what to replace the excerpt string.

  4. kato
    Member
    Posted 9 years ago #

    You might have had this same problem in v1.2 without realizing it.
    I have WPv1.2.1 and I have the same problem.

    Although come to think of it, I use the Kubrick template which may have a differnet default from the standard.

    in v1.2 you find this in your main index.php.
    Search for Begin Archives - it's in that section under div.class=entry.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.