WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Submitted Posts
[resolved] Images not showing up on User Submitted Posts (2 posts)

  1. ihellastupid
    Member
    Posted 1 year ago #

    Seems like many users are having a similar issue as I am. Basically when a user submits an image, the image does not automatically show up in the post.

    Yes, I have read the README.txt and understand that the image doesn't automatically show up and I have to add some code to my theme files. I am half way there now. I've tried adding the code to the index.php and single.php, the image shows up BUT it shows up above the post. It almost looks like the image is not part of the post. How can I get it to show up either above or below the post content?

    Here is my code:

    <?php if ( have_posts() )  : ?>
    
    				<?php twentyeleven_content_nav( 'nav-above' ); ?>
    
    				<?php /* Start the Loop */ ?>
    				<?php while ( have_posts() ) : the_post();  ?>
    
    				<?php if (function_exists('usp_post_attachments')) usp_post_attachments(medium); ?>
    
    					<?php get_template_part( 'content', get_post_format() ) ; ?>
    
    				<?php endwhile; ?>

    Is my code wrong or what theme file am I suppose to edit? Thanks in advance!

    http://wordpress.org/extend/plugins/user-submitted-posts/

  2. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Try either moving the USP template tag another line down (below the get_template_part() line), or use CSS (via style.css) to position the image however is desired. For example, you could float it left or right, add margins, etc.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.