WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Images not showing up? (Freshly built site) (5 posts)

  1. Dexmes
    Member
    Posted 5 months ago #

    The site is still under maintenance and I am encountering a proble with the images showing up, any one have ideas or solutions to this?

    Website: http://www.soothecustoms.com (built with wordpress)
    Theme: Mio by splashingpixels
    Plugins installed:

    -All in one SEO
    -Google XML sitemaps
    -GTranslate
    -gtw
    -Woocommerce
    -WPtouch mobile plug in

    Iv tried disabling plugins and seeing if maybe a plug in was creating this error.

    Please help with what ever info you have. Thanks.

  2. mindctrl
    Member
    Posted 5 months ago #

    Your images are being wrapped in Timthumb, like this:
    mio/sp-framework/timthumb/timthumb.php?src=http://soothecustoms.com/wp-content/uploads/2013/10/1870931.jpg

    When accessing the timthumb.php, the site throws a 500 Internal Server Error. Short of ditching the timthumb functionality, you need to contact your web host.

  3. Dexmes
    Member
    Posted 5 months ago #

    What would you recommend asking them once I get in contact? The hosting is through 1&1. I am currently on there basic plan.

  4. mindctrl
    Member
    Posted 5 months ago #

    Tell them timthumb.php is causing an error 500. Maybe point them to this thread.

  5. Dexmes
    Member
    Posted 5 months ago #

    Alrighty thanks for your help. One day the favor will be returned. :)

Reply

You must log in to post.

About this Topic