WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Duplicator
[resolved] Images not showing on new domain (4 posts)

  1. ichpen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Tried to migrate a live site with this plugin from xyz.com to abc.xyz.com. All went sort of ok but none of the images in the media library are showing up. I'm using latest 0.41 version.

    http://wordpress.org/extend/plugins/duplicator/

  2. lifeinthegrid
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Ichpen,

    The next version has better reporting on the final step of the installer to help you pin-point the issue If you can give the latest version (0.4.2) a try it may have your fixes for the issue you're seeing. The very latest version can be found by following these instructions:

    -> Browse to http://wordpress.org/extend/plugins/duplicator/developers/
    -> Look for the section "Other Versions"
    -> Click on "Development Version" and download the zip plugin file
    -> Uninstall your current version and install this one

    Hope that helps!

  3. ichpen
    Member
    Posted 1 year ago #

    thanks for the quick response. Will give it a whirl.

  4. lifeinthegrid
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Excellent! Be sure to follow the report links at the end... They try to detect custom edits to the wp-config file that may cause issues with images ect....

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.