WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Step by Step
[resolved] Images not showing in multi site (10 posts)

  1. David Swanson
    Member
    Posted 1 month ago #

    Hi,
    I'm using multi site. When I choose an image to upload, the image uploads but cant be viewed. The URL shows:
    https://mydomainname.123/wp-content/uploads/sites/13/sites/13/2014/08/image_name-150x150.jpg

    It adds a double /sites/13/

    Can this be fixed?

    https://wordpress.org/plugins/step-by-step/

  2. Kyle Brown
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 month ago #

    Hello David,

    Thanks for the feedback. Honestly this plugin has not been tested on multi site yet. Do you have a url I can look at?

  3. SpriterQC
    Member
    Posted 4 weeks ago #

    Hello David,

    Do you need help in diagnosing this? I'd like to help if you need me to work on it with you.

    I don't know a thing about PHP but I have a multisite on that I can grant you access to if needed.

    Thanks

  4. David Swanson
    Member
    Posted 4 weeks ago #

    I have have multiple multi-sites. I own a hosting company and develop custom programming. But it's not my plugin.

    The PHP string is adding an additional /sites/sitenumber/ to the URL
    URL looks like http://domainname.xyz/wp-content/uploads/sites/#/sites/#/image.png

    That should be an easy fix but I'm in the middle of three other large projects and just don't have time right now to fix it. The author should be able to find that string and easily fix it.

  5. SpriterQC
    Member
    Posted 3 weeks ago #

    Sorry, I meant to ask Kyle ;-)

    Should he be monitoring this thread, he will respond.

  6. Kyle Brown
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 weeks ago #

    Hello SpriterQC,

    Thanks for support. Can you provide a url that resembles this issue?

    MultiSite is not on the immediate roadmap but I'd be willing to take a look and resolve if not too time consuming.

    Thanks,
    Kyle

  7. SpriterQC
    Member
    Posted 3 weeks ago #

  8. Kyle Brown
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 weeks ago #

    Thanks. Can you send this sites credentials via the contact form at http://www.kylembrown.com/step-by-step ?

  9. Kyle Brown
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 weeks ago #

    All,

    Version 0.2.6 Should resolved this issue. Update and let me know, Thanks.

  10. Kyle Brown
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 weeks ago #

    Denis,

    Thanks for confirming that this is working.

    Kyle

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic