WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Images Not Showing in any theme (12 posts)

  1. KandC
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have been at this ALL day. EVERY single theme I try to upload, NONE of the images show on my site. I have even used a theme from my other domain and everything goes through EXCEPT the images!

    Please help!

    http://www.kellyannphoto.com/journal

  2. moshu
    Member
    Posted 6 years ago #

    http://kellyannphoto.com/journal/wp-content/themes/ohsovery/images/header.gif

    It looks like a file (folder?) permission issue. Check the permissions on your files/folders.

  3. KandC
    Member
    Posted 6 years ago #

    OH and even the images in my admin area don't show up. Like the thumbnails for the themes and the login area. What is up??

  4. KandC
    Member
    Posted 6 years ago #

    Thank you moshu~ I went through and changed all permissions on the images to 777 but they still aren't showing up.

  5. moshu
    Member
    Posted 6 years ago #

    Normally, on folders the default permissions should be 755 and on the files 644.

    Does it work if you switch to the default or classic theme?

  6. KandC
    Member
    Posted 6 years ago #

    Even when switched to the default theme~ none of the images (when I go to log in... the wordpress box isn't there) show up. I have NO clue what is going on.

    The domain for this kellyannphoto.com/journal is under my other domain http://mommyandthemarine.com and I have no problems viewing images at the mommy domain.

  7. KandC
    Member
    Posted 6 years ago #

    this is what the "presentation" looks like under my admin

    http://i197.photobucket.com/albums/aa98/TrendyFlairMemories/prtscrn_themes.jpg

    and then at the bottom it says something about the stylesheet (which all the themes DO have)

    http://i197.photobucket.com/albums/aa98/TrendyFlairMemories/prtscrn_themes_2.jpg

  8. Chris_K
    Member
    Posted 6 years ago #

    What happens if you turn off hotlinking protection?

    My guess is that you recently turned it on?

  9. KandC
    Member
    Posted 6 years ago #

    No clue~ I don't think I recently turned anything on because my other admin for the other domain still shows images.

  10. Chris_K
    Member
    Posted 6 years ago #

    That's another domain. With most hosts, you turn on hotlinking by domain.

  11. KandC
    Member
    Posted 6 years ago #

    ah ok! This one is a virtual domain under my other domain (no idea about any of this) but I have contacted my host and hope they are figuring it out. Thanks

  12. KandC
    Member
    Posted 6 years ago #

    Thank you! My hosting company fixed the hotlink :D Glad it wasn't anything I did hehe

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic