WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Images not loading in wordpress 3.4.2 (9 posts)

  1. dariusask
    Member
    Posted 1 year ago #

    My images aren't loading. They used to load just fine but now they don't. I've tried a few different thing but nothing works. My site is http://www.undeniableattraction.com

  2. Pothi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Loads fine here.

  3. lolcaption
    Member
    Posted 1 year ago #

    can close this thread as it's resolved.

  4. dariusask
    Member
    Posted 1 year ago #

    This isn't solved. The issue isn't regarding the EXISTING pictures. The problem is when loading up new images since I updated. They just don't work. I can't get any thumbnail to show, it seems like it's not even hitting my FTP when I check, and all I get is a gray space or the name of the image instead of the actual image. Please help

  5. dariusask
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry I should have more detailed in the original post. I still need help with this. Thanks

  6. dariusask
    Member
    Posted 1 year ago #

    To add to this I just uploaded this picture here:
    http://undeniableattraction.com/wp-content/uploads/2013/01/hndn.jpg

    and when you put that in your browser you end up getting a FORBIDDEN error message:

    Forbidden

    You don't have permission to access /wp-content/uploads/2013/01/hndn.jpg on this server.
    Apache/2.2.22 Server at undeniableattraction.com Port 80

    Also i checked my folder in FTP and the image actually did load up fine there.

    Please help

  7. dariusask
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK so i just compared the uploaded image permissions to other image folder permission settings that were actually working. The problem si that the new folder, new sub folder, and image permissions are all wrong. How can I alter how those work. After I switched them to what the older ones are, the image works fine and appears. The issue is the actual image permissions.

  8. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

  9. Pothi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Looks like you solved the issue. That example image works fine.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic