WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Images not displaying on iPad (link is changed) (3 posts)

  1. TTFNTV
    Member
    Posted 2 years ago #

    Strange problem with images. Images inserted into a post display fine on Chrome/Firefox on a Mac but on an iPad they do not display and you get a ? icon.

    On checking the source code for both pages the link to the image source is changed!

    On Mac: http://www.studiotech.tv/wp-content/uploads/2012/04/NAB-2012-Website-logo.jpg - This is correct

    On iPad: http://http://www.studiotech.tv/downloads/2012/04/NAB-2012-Website-logo.jpg - This is incorrect

    The source in the wordpress post: <img class="alignnone size-full wp-image-4495" title="NAB 2012 Website logo" src="http://www.studiotech.tv/wp-content/uploads/2012/04/NAB-2012-Website-logo.jpg" alt="" width="600" height="75" />

    One of the posts that shows this problem is - http://www.studiotech.tv/nab-2012-matrox/

    Have searched the forums and not been able to find an answer or solution as to why this is changing for iPad users.

    Any suggestions?

    Mark

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  3. TTFNTV
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks esmi.

    Have found the problem is in the protected downloads area of the Membership plug-in from WPMUdev. Looks like the latest version has a big bug!

    Appreciate your tips.

    Mark

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic