WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Images no longer showing up in older posts (3 posts)

  1. KayInMaine
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hello,

    I'm noticing when I search for images for a new post to use or when I pull up an old post....the images/pics for the post are no longer visible and they are not in the Media directory (the picture isn't but the information for the picture is). What is causing this? Anyone know?

    my blog: http://whitenoiseinsanity.com/

    Also, in my StatPress I've noticed posts where I had a lot of hits aren't showing up in the statistics and the statistics themselves are way off (for instance, one section starts at 1.9% and doesn't include the larger percentages). It's just weird.

    Let me know if you need more info from me. I also found this warning recently in the StatPress:

    Warning: Division by zero in /home/wh***ai7/public_html/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1260

    Thanks,

    Kay

  2. Shane G
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,

    I have also the same problem with statpress and it seems that it is a bug in the new updated version of statpress plugin...

    For the image problem check the permissions of your image folder where you have uploaded them...and set it to 766 recursively..

    Did you change the path of your blog or move it?

    Thanks,

    Shane G.

  3. KayInMaine
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks Shane for getting back to me. I will change the permissions to 766 to see if that works. I've not changed the path of my blog or have moved it, so there's definitely a bug or something under the hood. ;-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags