WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Images in Featured slider in Chameleon 2.0 Theme not showing (4 posts)

  1. loyalover
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey guys, it'll be a great help if you can give me some advise here!

    Only till recently, images on my featured slider doesn't show up anymore.
    I'm using a chameleon 2.0 theme from elegant themes. It used to work alright.

    In fact, when I view it on my own computer, it shows up PERFECTLY.
    But on other computers it just doesn't show up at all. I've tried to restore it to a later date and reinstall wordpress, but it doesn't seem to do the trick.

    At the moment my featured slider is picking up the images that are added as thumbnails on to my posts. I've also tried to use featured images from pages for the slider, and still it just doesn't show up.

    I'll most certainly appreciate any help from you guys or any programmers who can fix this. Thanks in advance people!

    http://www.experiencemagic.com.sg

  2. yloginov
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,
    I have the same problem, and was wondering whether you were able to find a solution?
    Thank you

  3. mazzzzz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Loyalover, it seems ou were able to figure this out (I have not been so lucky), could you share what you did?

    Thanks,
    Max

  4. rwsadler
    Member
    Posted 2 years ago #

    HELP...I LOST MY SLIDER IN CAMELEON (elegant themes) AS WELL. IN FACT, THEN CUSTOM PAGE IS GONE. There is help for this on the elegant theme's forum under camileon, but it is too technical for me. Let me know if someone comes to our rescue

    Rick (missionary in Africa)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic