WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

images from themes not appearing (5 posts)

  1. dcstover1
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have installed the "complete package" theme and all of the images are uploaded, but yet they are not showing up at all on the website. I have searched endlessly on the internet for a solution but I cannot find any answers.

    http://www.definitiveinvestments.ca/wordpress

  2. mr49online
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    Can you point out the area, where the image is not being loaded on your site?

  3. dcstover1
    Member
    Posted 2 years ago #

    well the theme is supposed to have a scrolling images above the h1 heading thats there. Also the 3 columns that are there are supposed to have an image above each one.

  4. dcstover1
    Member
    Posted 2 years ago #

    anybody have anything for me here???

  5. ClaytonJames
    Member
    Posted 2 years ago #

    I didn't see any 404 errors or broken images in the server responses on your site. After looking at the theme demo page, and then looking at your site, my best guess would be that the featured images for the slider content and the images for your columns probably need to be setup by you from somewhere in the themes configuration options.

    Because it is a commercial theme - that means most folks won't have access to the theme to help you explore the possibilities - you should probably contact support at themeforest, or wherever you purchased the Complete Package theme, for complete theme documentation and support.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.