WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Image Widget
Image widget 3.2.7 not working (17 posts)

  1. Umtali
    Member
    Posted 3 years ago #

    Image widget 3.2.5 worked like a dream. The new one 3.2.7 doesn't work. I cannot upload images to my sidebar with it. Does anyone have any suggestions?

  2. ram1728
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, I hope someone can help. I am a newbie, but image widget 3.2.7 is not working on new website also. It brings up the "Widget Image Widget" and allows me to enter all the associated info, but if I click on "Add Image" nothing happens. Does the same thing in IE9 and Firefox 5.0. Can anyone help?

  3. richardzeist
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same problem here.

    The media uploader page goes blank on my whole wordpress site. I resolved it be de-activating the image widget. Now everything works fine again.

  4. FFMonika
    Member
    Posted 3 years ago #

    i had the same problem, but solved it by copying the inserted image's html from the post to the caption box, and then just copied the text i wanted to display. http://www.fitifuti.com

  5. FFMonika
    Member
    Posted 3 years ago #

    oops, now the images are in, but the links dont work, nothing happens when i click on them.

  6. cryptidresearch
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am also having problems with 3.2.7

    Has the programmer for the widget said anything?

  7. Matt Wiebe
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey folks. I work with the guys who make this plugin and have contributed to it a bit. The latest version works fine for me on WP 3.2 and 3.1. Here's what I need from people it's not working for:

    1) What version of WP are you running?
    2) Have you tried clearing your browser cache?
    3) Do you have a plugin or theme that overrides the built-in WP version of jQuery? We required jQuery 1.4.2, which has been in WP since version 3.0.

  8. cryptidresearch
    Member
    Posted 3 years ago #

    WordPress 3.2.1
    FlexSqueeze Theme

    it's not just on one browser/computer. It was on my computer, my client's computer, my work computer, etc. We've tried Firefox 3 & Internet Explorer (various versions).

    Plugins are usually:
    WP DB Backup
    Akismet
    All in One SEO
    Contact Form 7
    SexyBookmarks.

    Those are the ones that were on all 3 sites I got errors from after upgrading. There were other plugins on a various, but these were what was in common.

  9. ram1728
    Member
    Posted 3 years ago #

    Answer to Matt Wiebe

    I hope you can shed some light on this.

    Here is the background info:
    WordPress 3.2.1
    All Plugins up to date
    Theme up to date
    Cache is cleared everytime I exit FireFox 5.0
    Firefox has all updates
    Windows 7 x64 has all updates
    Popups allowed for entire website I am working on

    Installed Widgets:
    Akismet
    All in One SEO Pack
    Out-of-the-box SEO
    Contact Form 7
    Just another contact form plugin. By Takayuki Miyoshi
    Google XML Sitemaps
    Image Widget By Shane and Peter, Inc. | Visit plugin site
    Jetpack by WordPress.com - deactivated
    NextGEN Gallery
    SI CAPTCHA Anti-Spam

    "Widget Image Widget" allows me to enter all the associated info, but if I click on "Add Image" nothing happens. No popup blocker message and Popups allowed for website.

    Does the same thing in IE9.

    If I right mouse click on "Add Image" and select "Open Link in New Tab" it opens a new tab and lets me select an image file, I can select upload, but when I select "Insert Into Widget" it goes to a blank browser tab and original tab is unchanged. So I cannot insert a graphic with this widget.

    Does anyone have any ideas to fix this?

  10. Matt Wiebe
    Member
    Posted 3 years ago #

    Okay folks, I've made an update that should hopefully fix this. Try downloading 3.2.8, clear your browser cache, and see if it works.

  11. cryptidresearch
    Member
    Posted 3 years ago #

    Tried it on one, seems to work fine. Now to go back to yesterday's work and see if it works there.

    Thank you so much

  12. ram1728
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you. That seems to have fixed it.

  13. FFMonika
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, now after the update i able to insert the image, but there is no frame around it. I havent updated or changed anything on my theme, and i had it before.

  14. Johnes
    Member
    Posted 3 years ago #

    Image widget 3.2.8 not working for me.
    I'm at WP 3.2.1

    I'm a newbie, but I think I've followed your instructions.
    Added the widget to the sidebar.
    Uploaded a 128 x 128 pxl image.
    Added it to the image widget box, added link, added and saved.

    All I see is a thin oblong box!

    Any suggestions please?

    Many thanks,

    Mike
    hmsesp@gmail.com

  15. cryptidresearch
    Member
    Posted 3 years ago #

    Johnes - have you tried adding your image to a page or post? Does it appear? I've noticed sometimes images that are loaded to the media gallery still end up with 0mb of information, basically they didn't load correct. So check the image itself.

  16. Johnes
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi cryptidresearch,

    I tried as you suggested and yes it does show in the post.

    But I then have the problem that it is also a link to another site of mine and I can't see how to add a hyperling to the image,

    Thanks for your patience and help.

    Johnes
    My site is http://www.theyreal.com

  17. Johnes
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi cryptidresearch,

    I have managed it.

    Added the hyperlink in the graphic import box.

    So yes that works fine.

    Which still leaves me unable to post the graphic in the sidebar.

    Thanks again,

    Johnes

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic