WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

MailPoet Newsletters
[resolved] image uploader not working, yes and still (10 posts)

  1. Kramarz
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can see that this topic was marked as resolved few lines below, but no matter what I do, this function is still not working.
    Have to upload images first through Media Library (not a big issue, but...) to be able to use them in wysija.

    Any updates on this topic?

    Kind Regards :-)

    http://wordpress.org/extend/plugins/wysija-newsletters/

  2. MailPoet Staff
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey! This is probably an issue with folder permissions:

    http://support.wysija.com/knowledgebase/images-dont-display-after-install-solution/

    Let us know if that works for you.

  3. Kramarz
    Member
    Posted 1 year ago #

    The folder permissions were set to 777 even still with no success, so problem stays.

    Regards.

  4. amistad18
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Kramarz,

    It's strange. Can you create ticket over here:
    http://support.wysija.com/

    Ami.

  5. ouvirativo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi , I'm having the same problem,
    I'm using WP 3.5.1 + Atahualpa 3.7.1
    The bird image is there but I can't see the facebook or twiter logo nor can I see the images I upload ( although they are in the uploads/2013/02 folder.
    Help please ! Thanks
    Marcelo

  6. ouvirativo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I notice a "funny" thing:
    My WP is installed on http://domain/mp7/
    The broken link to the twiter logo is pointing to
    http://domain/wp-content/uploads/wysija/bookmarks/medium/02/twitter.png
    It is skipping the sub folder /mp7/.
    Also the theme thumbnail (also broken link) is pointing to
    http://domain/mp7/wp-admin/wp-content/uploads/wysija/themes/default/thumbnail.jpg
    of course the folder .../wp-admin/wp-content/.... do not exist.

    I understand that the problem is at install. Any suggestion?

  7. Ben
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi ouvirativo,

    Please come post a ticket on http://support.wysija.com and we'll try to find a solution for you.

    Cheers,
    Ben

  8. ouvirativo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Ben
    I already did, and got a reply from Ami that is taking care of the case.
    Thank's for the help and the very nice plugin. I just hope to find a solution.
    Greetings
    Marcelo

  9. jmacdoug
    Member
    Posted 1 year ago #

    I was curious if there was a solutions to this and will it become available in an update? After I select the file I want it does not show up in the available images to click.

    Thanks for a GREAT plugin!

  10. ouvirativo
    Member
    Posted 1 year ago #

    At least in my case yes!
    It was a misconfiguration in wordpress upload folder. Nothing directly to do with wysija.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.