WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Image uploader not working properly (7 posts)

  1. biblao
    Member
    Posted 6 years ago #

    Since Sunday my uploader isn't working anymore. I haven't changed anything int he persmissions of my files, nor did I change anything else. When I upload something there's just no preview of the image shown, the attachement isn't working and it's not in the database. When I click browse all, all I can see is the blue background but no image.

  2. moshu
    Member
    Posted 6 years ago #

    Did your host have an upgrade of hardware of software?

  3. biblao
    Member
    Posted 6 years ago #

    Nope, not that I know...

    Thanks for the reply! :)

  4. moshu
    Member
    Posted 6 years ago #

    Most of the time they don't tell you even if you ask... it would mean to recognize that they screwed up something. Push that question harder!

  5. JackCharm
    Member
    Posted 6 years ago #

    same problem here. i can upload the image, but "send to editor" button does nothing. SOOO frustrating. All my blog posts are on hold until I can fix this. Is there other blogging software that is less problematic than WordPress? I'm 3 weeks into using this software and I have had to spend HOURS learning simple things.

  6. JackCharm
    Member
    Posted 6 years ago #

    Site is DOWN for all intents and purposes. have tons to post but can't put up an image. This is awful.

  7. mattdudley
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'm not sure if I'm having the same problem...

    Are you talking about using a Custom Header Image?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic