WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

image upload to post (6 posts)

  1. Ken Roberts
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi
    When I try to upload am image into a new post the programme stops and I get the following message.
    http://www.catsafe.com.au/wp-admin/media-upload.php?type=image&tab=type&post_id=680
    Can anybody help me to fix this.
    Thanks
    [ redacted, support is via the forum and not email ]

  2. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

    What is the size of this image in KB or MB and what is the file type (extension)?

  3. Ken Roberts
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi
    Thaks for your reply.
    I have tried two images.
    One is a JPEG 784KB and the other is a JPEG 128KB.
    I hope this helps?
    Ken

  4. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

    Please try this:

    Switch to default unedited theme and deactivate all plugins.

    Create a new post and attempt with a different image (to rule the odd file corruption or local file issue)

    Make sure to force refresh of the site/pages after loading them (when logged out).

  5. Ken Roberts
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi
    Thanks a million.
    I have deactivated all the plug ins and I can now use complete the posts.
    Do I need to reactivate any of the plug ins?
    Cheers
    Ken
    ps. if possible, can you please send me your email address as you obviously know heaps more about wordpress than I do.

  6. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

    I cannot post here my email, but we are allowed to provide our own site links (click my name to left)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic