WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Image Upload Give Error in 2.5.1 (3 posts)

  1. conorneu
    Member
    Posted 6 years ago #

    Anyone having the problem of not being able to upload any images into posts? I am able to link to images, but not upload my own images. When I try it gives me an "HTML Error". I have tried on multiple computers using IE 7

  2. Dharm
    Member
    Posted 6 years ago #

  3. iamthechosenone
    Member
    Posted 6 years ago #

    I had a similar problem with my blog. Was fine until I upgraded to 2.5.
    If you have exhausted all other avenues, I would contact your host. My host (Hostgator) was blocking the upload of images for security. I had to tell them the location of all of my blogs so that they could remove the security feature. This worked perfectly.

    When I was getting the problem I was just getting "http error", but I know some people got "crunching" instead.

    It seems that the server was logging this message: mod_security: Access denied with code 403. Pattern match "^Shockwave Flash" at HEADER("USER-AGENT") [id "***MY ID"][rev "1"] [msg "SpamBot UA"] [severity "CRITICAL"] [hostname "***MY-DOMAIN***"] [uri "/testing/blog/wp-admin/async-upload.php"]

    Hope this helps you guys. I spent hours trying sugegsted fixes. I never would have guessed that it was a security issue with my host. After contacting them it was fixed within the hour.
    At first they argued that it was 3rd party software, but I told them that I had a test blog and I also had blogs on 2 servers and it was the same on all of them. They referred me to their higher level support and they fixed it within an hour.

    Let me know the outcome. dave@isnigh.com

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.