WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Image Upload Error WP 3.5 (31 posts)

  1. ngorco
    Member
    Posted 1 year ago #

    Today i've updated WP to 3.5 . Installed properly, but when i wanna to edit or add img to post and drag picture into blue frame - i get that error "Во время загрузки произошла ошибка. Пожалуйста, повторите попытку позже.". In russian it means "error have been detected. Try later.". Help.

  2. ngorco
    Member
    Posted 1 year ago #

    and i can't see any of uploaded images.

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Twelve theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  4. Alura Vine
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a similar problem. It's not any of the plugins causing the issue and I really don't want to go through the hassle of switching out my theme. What happens is I upload the pictures and they all say "There was an error uploading the file. Please try again later". But then if I change the option from showing All Images or All Media to 'Uploaded to this post' the pictures are there and useable. When I leave that post and go to make another post, the pictures appear in All Images section where they should. *shrug*

    It's not a huge problem because I can still find the pictures and use them. Just not how it's supposed to work.

  5. ngorco
    Member
    Posted 1 year ago #

    i've installed WP on to another server - and it
    s working fine. Developers should test upgrading to 3.5 from 3.4 more accurate, i think.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    WordPress 3.5 went through months of beta testing. Have you checked your site's error logs for clues?

  7. ngorco
    Member
    Posted 1 year ago #

    but as topics about troubles incoming since update were published - test's weren't so... good. But thx in any case.

    No. Good idea.

  8. ngorco
    Member
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Twelve theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

    In old WordPress i've never seen that problems. Counting on about 60 sites installed by me personally.

  9. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    So, did you try those suggested methods?

  10. Kazama
    Member
    Posted 1 year ago #

    There are someone that found this problem. After change theme to default theme, this problem gone.

  11. phillipcornwell
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried all of the options and the only one that worked was changing my theme back to Twenty-Ten, placing my images in the post or page or setting it as a featured image then changing my theme back to the theme I want. I think it's an issue with the theme not being ready for WP 3.5. So if that's the case with your theme you may get the functionality you want if they upgrade to take advantage of 3.5.

  12. Subhash.at
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here as described by Alura Vine with a brand new installation (no upgrade) and using the default theme (Twenty Twelve).

    In my case the plugin "All in One SEO Pack" version 1.6.15.3 is the culprit.

  13. Jim__Raynor
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem .
    I solved it by re uploading WP 3.5 and simply extract it in my WP Install folder and It solved .
    but the problem is that this problem keep coming back ! just like its a zombie or something !
    can any body help me ?

  14. muttley
    Member
    Posted 1 year ago #

    I also have the problem with images. I can upload it but when i click insert image nothing happens. Also i can't open Visual tab when creating the post.

    Everything suggested is not working for some of my sites. Some of them are perfectly fine after this problematic 3.5 update but some of them are experiencing the same problem with images. Also i must say most of them are with the same plug ins.

    Someone of developers should perform another check of this update because there's a lot of people complaining abut this problem

  15. Jim__Raynor
    Member
    Posted 1 year ago #

    developers
    plz we need this bug solved ASAP !
    all of my WP Websites Are nearly shuted down .

  16. mvp4me76
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same issue... i was able to upload images without issue... then i noticed that the screen would get stuck during the upload. I'd have to refresh... go back to "Add Media" and the file would be there for me to insert into a post.

    But now, I am receiving the "http error" whenever I try to upload a file.

    I have multiple installs of WordPress running on various websites... different themes going... different plugins.

    I followed others instructions above to change back to the default theme and deactivate all plugins... no luck. Still receiving the error message.

  17. Jim__Raynor
    Member
    Posted 1 year ago #

    @mvp4me76
    Don't panic ! just sit tight ! and do what ever we have done !
    Summary of our Proceedings is
    [ expletive deleted, really don't do that ] wait in hope of a new update that fix this bug ! but in fact I think no body is coming down and read these problems ...

  18. mvp4me76
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm not panicing at all, actually. I can deal with work-arounds to get images to show... but my clients who are not tech savvy and rely on the editor, aren't as fortunate.

  19. Jim__Raynor
    Member
    Posted 1 year ago #

    Something that may help developers .
    by Stoping uploder . any other ajaxed/jquery(not sure which one !)parts of my web sit had stoped working !

  20. Jim__Raynor
    Member
    Posted 1 year ago #

    @mvp4me76
    sure U don't !
    my main problem is my client too . ;-)

  21. mvp4me76
    Member
    Posted 1 year ago #

    mine's working now.... i changed the uploads folder permissions (back and forth 10 times to different things that i had already tried ten times...) and now all images and uploads are working properly.

  22. Jim__Raynor
    Member
    Posted 1 year ago #

    @ mvp4me76
    can you explain ? what did you exactly done ?
    @ Subhash.at
    not all of my client had this problem !only those who are using WP for more than 7-8 month ! my main guess is that a plugin cause this bug which cant be solved by deactivating...
    guess ,,, guess ,,, It's all I can do at the moment !(so hope less! eh?)

  23. mvp4me76
    Member
    Posted 1 year ago #

    I changed the uploads folder and all folders inside of it to 755 permission

  24. Guys? Take a deep cleansing breath.

    @Jim__Raynor said:

    but the problem is that this problem keep coming back ! just like its a zombie or something !
    can any body help me

    ...

    my main guess is that a plugin cause this bug which cant be solved by deactivating...

    What does your host say? Unless something changes then fixed problems remain fixed. Can you share a link to one of your impacted sites?

    Did you do what was suggested above?

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Twelve theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

    This is a self-help forum and you need to work through your problems yourself. There's no magic pill and if you do not take the steps to sort it out then we cannot help you.

    If it's really urgent and you need professional help then please consider hiring someone.

  25. Jim__Raynor
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Jan Dembowski
    ok I know I know ! this was a trick to attract developers & any other who knows something about WP ! ! ! sorry if I was a bit gross!
    And the problem !
    this
    .......- re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones...........
    had solved my problem !! but my problem (Image Upload Error WP 3.5) keeps coming back ! its just tack 7-10 hoers and then I have to do above Instructions All again !
    now any Idea ?

  26. Link to your site?

    Something's not right: as I mentioned "Unless something changes then fixed problems remain fixed."

    Also are you getting any Javascript errors on your browser when you enable the console? See the master list and see if any of that applies to your site.

    http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list?replies=4

  27. Jim__Raynor
    Member
    Posted 1 year ago #

    here is the link to one of my sites which have this problem
    Http://Gamesiders.com ----- none of my sites are English !
    I know I have to ask about my problem in my own language support forums & I've already did it ! but they had no solution .
    no , no Javascript errors shows in the console .
    ok ! a closer look to this problem .
    when the bug (Image Upload Error WP 3.5) Occurs .
    just two other plugins stops working
    1-Spectacu.la Discussion - which is fully ajaxed commenting system and also using Jsciript &jquery ... this plugin sends comments but can't show any results I mean it doesn't show that the comment is posted. in console an error had been logged

    GET http://gamesiders.com/%22http:/gamesiders.com/wp-content/plugins/user-avata…ent/uploads/avatars/4/1354381386-bpfull.jpg&w=64&id=4&random=1354381386%22 404 (Not Found) jquery.js:2
    v.extend.clean jquery.js:2
    v.buildFragment jquery.js:2
    v.extend.parseHTML jquery.js:2
    v.fn.v.init jquery.js:2
    v jquery.js:2
    addComment.error commenting.min.js:1
    jQuery.ajaxSubmit.success commenting.min.js:1
    h.success jquery.form.min.js:12
    l jquery.js:2
    c.fireWith jquery.js:2
    T jquery.js:2
    r
    GET http://gamesiders.com/%22http:/gamesiders.com/wp-content/plugins/top-contributors/images/star.png/%22 404 (Not Found) jquery.js:2
    v.extend.clean jquery.js:2
    v.buildFragment jquery.js:2
    v.extend.parseHTML jquery.js:2
    v.fn.v.init jquery.js:2
    v jquery.js:2
    addComment.error commenting.min.js:1
    jQuery.ajaxSubmit.success commenting.min.js:1
    h.success jquery.form.min.js:12
    l jquery.js:2
    c.fireWith jquery.js:2
    T jquery.js:2
    r

    2-GD Star rating - which doesn't show results if some one rate something .
    it keeps loading !!
    so what ?! both of those two plugins have/needs images which is saved in Upload directory .
    I think this problem ""Image Upload Error WP 3.5"" have a connection with upload folder !!!(a very noob Conclusions,eh?)

    ----any Idea ??

  28. ucero
    Member
    Posted 1 year ago #

    After I updated the site to WordPress version 3.5.2 appeared to me an error: "An error occurred in the upload. Please try again later"

    What have I done?

    1) I disabled the default theme (I did tests with the 2 themes offered by wordpress twentyeleven and twentytwelve)
    2) I disabled all plugins
    3) I deleted all plugins
    4) I inserted a code in wp-config.php file as I read here in the forum (I inserted the code before “require_once(ABSPATH .‘wp-settings.php’);“ and before the line of code “‘define(‘WP_DEBUG’, false);’”) Of course I inserted the code: define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false );
    5) I updated wordpress manual 3 times

    Of course, every test I did refresh the browser ... I deleted cookies ... I deleted all browsing data in Firefox and Chrome.

    The error still there and I was desperate....

    How do I fix the problem? I moved the site to another server. Works perfectly now!

  29. ImagePros
    Member
    Posted 1 year ago #

    According to GoDaddy (with whom I host many sites) my media uploader problem in 3.5.2 is an Apache mod_rewrite issue. The uploader is crashing my PHP.

    The error logs show that the Media Uploader is attempting to create a file above the root of my shared hosting account:

    Inside mod_dir, setting document_root to PARENT_DOCUMENT_ROOT

    From my 3.5.1 installation:
    mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function, referer http://example.com

    I have read many WP users who are affected by this and similar issues. In my case, I appear to be out of luck because Godaddy has recently decided to suspend the mod_rewrite rule on all its Linux shared hosting accounts.

  30. sandy.kreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have freshly installed wordpress 3.5.2, but i am not able to add media files. i am getting some error.

    Timestamp: 8/27/2013 11:29:00 AM
    Warning: Error in parsing value for 'background-image'. Declaration dropped.
    Source File: http://s.wordpress.org/style/wp4.css?40
    Line: 468, Column: 23
    Source Code:
    background-image: -ms-linear-gradient(top, #fff, #f3f3f3);

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic