WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Image not show in Google Chrome - timthumb.php (4 posts)

  1. georgecampos
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    I have a problem with image not showing in Google Chrome.

    See:
    http://www.usp.br/agen/

    I use script timthumb.php, and the images show correctly in IE 6,7,8 and Firefox, but not show in Google Chrome.

    Anybody help me with a tip?!

    Thanks.

    George Campos
    http://www.geoweb.blog.br

  2. WebsitesbyMark
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am having a version of the same problem.

    I initially assumed it was a problem with timthumb (hate the name BTW), as I could upload and image and it would work sometimes and thn not others.

    After some trial and error I realised that it is a Chrome problem rather then anything else.

    Either chrome is not sending the right URL (maybe its too long or something like) or Chrome is not understanding what is coming back.

    Whats really weird is that sometimes Chrome will render an thumb it would not touch before, and some which were working suddently don't.

    It will be interesting when the solution is found becuase its nuts...

  3. akerin
    Member
    Posted 3 years ago #

    George, you seemed to have solved this on your website (looks fine from my chrome browser). I am having issues with mine still - what did you do to fix it?

  4. mojo-ike
    Member
    Posted 3 years ago #

    i found that by removing the "Content-Length" from the header i was pushing for the image (to chrome) fixed the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic