WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Image from media library does not show in front end (6 posts)

  1. johhny
    Member
    Posted 1 year ago #

    I choose images from media library which had been used for previous post for the current post. The images are there in media library. Once I publish the post, the images do not show in the front end.

    I already set the uploading files in wp-content/uploads.

    I'm using magpress magazine theme.
    Currently, I'm creating the website inside my localhost.

    Please help. Thanks.

  2. egado
    Member
    Posted 1 year ago #

    Link? So anyone might be able to help you out :) Show us an error example

  3. johhny
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm sorry. I just updated the previous post. currently, i create the website in my localhost.

    is there anyway i can show the error?

  4. egado
    Member
    Posted 1 year ago #

    Maybe a Firebug Network Monitor Screenshot can help :)
    Something like: http://tinyurl.com/9z64yey

    So we might see wrong requests...

  5. What URL is WP trying to render for your image?

    http://localhost/wp-content/uploads/... ?

    Can you access that directly?

  6. johhny
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry for the late reply.

    egado,
    I tried installing and use the Firebug Network Monitor, but I don't really understand how to use it even after reading the manual.

    Ipstenu,
    i just use the default wp-content/uploads

    i cannot use http://localhost/wp-content/uploads/ because there will be an error occur

    Error - There was a problem completing activation of the JW Player Plugin for WordPress. Please note that the JWPlayer Plugin for WordPress requires that the WordPress uploads directory exists and is writable.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic