WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Image Enlargements go off screen (9 posts)

  1. jefferisp7
    Member
    Posted 3 years ago #

    HI folks, I'm seeing a problem in Safari 5.x (maybe other browsers as well), where when you click on a thumbnail, you get a popup image enlargement but it is not centered on screen, but actually is half cut off by the browser edge. Then if you close it and click on the thumb again, it pops up centered and the right size.

    Can anyone tell me what might be going on and how to fix this?

  2. jefferisp7
    Member
    Posted 3 years ago #

    A friend on Windows Chrome is seeing the same behavior. I don't think it is a problem just in ecommerce, but in any forum post as well.

  3. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Unless you provide a link to a page demonstrating the problem, no one will be able to offer much in the way of specific help.

  4. jefferisp7
    Member
    Posted 3 years ago #

    http://www.igotasti.com/products-page/t-shirts/
    Thanks.
    IT seems to happen only on the first time you click on a thumbnail and not the second, as if the image processor has not finished scaling the image. The image, when it happens, appears twice, one on top of the other duplicated. This is what it looks like:
    http://petersonsales.net/imagebehavior.jpg

  5. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    I can't replicate the problem in my copy of Chrome. However, you do have quite a few markup errors and a few CSS issues that may be causing problems.

    http://codex.wordpress.org/Validating_a_Website

  6. jefferisp7
    Member
    Posted 3 years ago #

    ack, most of these mark up errors have occurred with the install of wp-ecommerce How do I fix THEIR code?

  7. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    You can't really but it might help to clear up the errors that you can control.

  8. jefferisp7
    Member
    Posted 3 years ago #

    Seems the uploads with wp-commerce may be doing something funky with images:

    Resource interpreted as image but transferred with MIME type text/html.

    It should be uploading images as binary...

  9. jefferisp7
    Member
    Posted 3 years ago #

    Also, the ecommerce is looking for images in the wrong place:
    loadingAnimation.gifFailed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
    http://www.igotasti.com/products-page/wp-includes/js/thickbox/loadingAnimation.gif

    It should be looking for the images in http://www.igotasti.com/wp-includes/js/thickbox/loadingAnimation.gif

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic