WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Image editor in visual editor showing website, instead of tools. (6 posts)

  1. wesblueyes
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I click on the image editor button on a photo in my visual editor, the pop-up lightbox shows the website homepage instead of the image editing toolbox. It's a working homepage, I can click to other parts of the site. I am using a multi-site and the other sites are not having any problems.

    Here's a screenshot.

    After reading other forums, I have tried:

    Manually reinstalling the latest WordPress
    Disabling all Plugins (from the multi-site dash and the site's dash)
    Switching Themes
    Updating my Theme - Weaver
    Clearing my Cache
    Using a different browser - I have used both Chrome and Safari
    Checking the dashboard general settings
    Resetting the permalinks

  2. michiel.nuovo
    Member
    Posted 8 months ago #

    Having the exact same problem, can anyone help on this please? Did you ever get this resolved wesblueyes?

    Using WP 3.7.1

  3. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 8 months ago #

    @michiel.nuovo - could you start a new thread, please? This one is about WP3.5.1 and ten months old - so really is not very likely to be the same issue.

    BTW, you should get WP updated to 3.8.

  4. michiel.nuovo
    Member
    Posted 8 months ago #

    Ok, will do. Thnx WPyogi!

  5. michiel.nuovo
    Member
    Posted 8 months ago #

    By the way, updating to WP 3.8 actually did resolve the problem. Thanks!

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 8 months ago #

    Hah - wow, that's excellent. Easiest one I've had all day!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic