WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] image disappears in editor (3 posts)

  1. bloggerroland
    Member
    Posted 7 years ago #

    My wordpress blog was running just fine and I could include images in postings OK, until at some point in time, perhaps because of a minor upgrade, I could not include images anymore. Old postings with images show as before. But when I now attempt to include an image in a new (or old) posting, the image shows in the edit field until I press Save or Save And Continue Editing. When I press one of those buttons, the visible image is replaced by a small text, from the image description.

    Including a link to an uploaded image works fine.

    WordPress version is 2.0.10 on Debian Linux. Because I would like to stay within the package maintainance system of Debian, I am reluctant to upgrade to 2.2 from a download from wordpress.org. I'd rather know if this is a known bug of 2.0.10, or if I have something else wrong or messed up.

  2. bloggerroland
    Member
    Posted 7 years ago #

    I tried upgrading to wordpress 2.2.1, no improvement. The image menu is nicer, but it appears that it sees 'images' as 'files' instead, which get handled differently in wordpress.

    I tried, with the old version 2.0.10, another browser, konqueror instead of iceweasel (debian version of firefox). Now images get inserted OK. But the visual editor is gone . . .

  3. bloggerroland
    Member
    Posted 7 years ago #

    I tried upgrading to wordpress 2.2.1, no improvement. The image menu is nicer, but it appears that it sees 'images' as 'files' instead, which get handled differently in wordpress.

    I tried, with the old version 2.0.10, another browser, konqueror instead of iceweasel (debian version of firefox). Now images get inserted OK. But the visual editor is gone . . .

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic