WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Image Caption broken after 3.4 (5 posts)

  1. aponzo
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm currently using the Zack 990 theme (and have been for a year or so) but after the WordPress 3.4 upgrade, it seems any NEW posts, there aren't any image captions on my site.

    Example - http://www.ap-photography.com.au/blog/
    First blog post (password is zack990) has no image captions. Rest of my posts display properly.

    From doing some searching, it seems the shortcode for captions has changed in 3.4 But I have no idea what I need to change in my functions.php file for my theme.
    And, the theme hasn't been updated in a long time.

    Is there an easy fix, or is someone willing to look at this?

    Thank you.

  2. aponzo
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have since stopped using the Zack 990 theme. So this issue can be removed - although not solved.

  3. jkohlbach
    Member
    Posted 2 years ago #

    Although you've stopped using the theme, I'd probably suggest for anyone else that stumbles on this to contact the theme's author.

  4. Rosie-L
    Member
    Posted 2 years ago #

  5. Gouri
    Member
    Posted 2 years ago #

    WordPress 3.4 has implemented new code for image caption and many old themes will require some update to be compatible with this change. Upgrading to the latest version of my theme (Thesis 1.8.5) solved the problem for me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic