WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Image & italics bug in IE7 (5 posts)

  1. la_ri_za
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,
    has anyone found a solution for this problem:

    http://wordpress.org/support/topic/145943 (one-year-old topic, not resolved)

    I have exactly the same thing going on. Image will clip in IE7 when putting EM to the text next to it. (my example here: http://www.booksfromfinland.fi/wordpress/ ). My theme is based on Pixeled.

    I'm a newbie, so please be patient :).

    thanks in advance!

  2. pannpann
    Member
    Posted 5 years ago #

    IE7 might assign default properties to the <em> tag that happens to destroy your layout.

    As you haven't defined <em> in your stylesheet, you could try to manually reset it. You could also try to use an external CSS reset.

  3. la_ri_za
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks! Unfortunately resetting em/css didn't help. Any other ideas?

  4. la_ri_za
    Member
    Posted 5 years ago #

    ok, somehow fixed width in .topPost helped... in case someone has similar problems. :)

  5. jadebydesign
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hey all,

    You can add this to your IE stylesheet if you have a separate stylesheet for IE:

    overflow: hidden;
    o\verflow: visible;
    width: 100%;
    w\idth: auto;
    zoom: 1;

    Just put it in the place where you are having the issue such as the post or the content area. It can be placed directly into the regular stylesheet as well if you don't have a separate one for IE and your problem will be solved when you check your post in IE. Cheers...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic