WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] I'm Losing Half My Post Content Every Time (6 posts)

  1. alslv62
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a problem that so far has been unsolvable

    I have asked so called wordpress blogging and
    plugin experts about my issue with creating a
    new post by copy and pasting the article
    content into my blog editor and then clicking
    update or publish only to find half of my blog
    content missing and I tried it a number of times.

    It was suggested that I deactivate all my plugins
    and go through them one by one, and all my widgets
    because that was the probable cause, in which I did
    but the same thing still happens.

    I just downloaded the wordpress data base
    optimizing plugin and had the data base optimized
    but still no solution to the problem as of yet.

    I am, needless to say so frustrated because I have
    not been able to find a solution, or fix to loss
    of my post content when publishing or updating.

    Can someone, Please, please Please help me!
    alsilva1948@yahoo.com

    Thanks Much,

    Al Silva

  2. jrav001
    Member
    Posted 1 year ago #

    Have you tried typing directly into the WordPress editor? Does using this method cause the loss of text?

    What program are you typing your original text into? Looking at the post above, it seems you are using something other than a regular text editor. If you are using Word, try pasting into WordPress using the "Paste from Word" option on the Kitchen Sink menu.

  3. alslv62
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi jrav001,

    They are some articles that I am copying and pasting
    into the wordpress editor and when I click update or
    publish I lose part of my content every time.

    Now you made a point that I have not done yet and
    that is I have not tried to copy and paste it into
    microsoft word and then into the wordpress editor
    and if see if that works...I will let you know if
    this works or not.

    Thank You So Much For Replying To My Issure,

    Al Silva

  4. alslv62
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi jrav001,

    I just tried what you recommended with microsoft
    word and low and behold it worked :>)

    Thank You So Much!

    Al Silva

  5. alslv62
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a problem that so far has been unsolvable

    I have asked wordpress blogging and plugin
    experts about my issue with creating a
    new post by copy and pasting the article
    content into my blog editor and then clicking
    update or publish only to find half of my blog
    content missing and I tried it a number of times.

    It was suggested that I deactivate all my plugins
    and go through them one by one, and all my widgets
    because that was the probable cause, in which I did
    but the same thing still happens.

    I just downloaded the wordpress data base
    optimizing plugin and had the data base optimized
    but still no solution to the problem as of yet.

    It was also suggested that I first copy the article
    content into the microsoft word editor and then into
    my wordpress editor and it worked ok the first time
    but then went back to doing the same thing.

    I am, needless to say so frustrated because I have
    not been able to find a solution, or fix to loss
    of my post content when copy and pasting my article
    and publishing or updating.

    Can someone, Please, please Please help me!
    alsilva1948@yahoo.com

    I have no problem with the suggestions thay I'm
    getting here but I have only recieved one suggestion
    so far.

    Thanks Much,

    Al Silva

  6. mynappytales
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi AlSilva,
    did you manage to find solution? I'm currently having this problem now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic