WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Iframes not working (6 posts)

  1. Jeanette
    Member
    Posted 6 years ago #

    How come I can't get the iframes code to work? It'll only show an empty box in firefox, or the code itself in IE.

    http://www.hjemmemamma.com/bokhandelen

    (thought I'd posted this cry for help earlier today, but can't find it - guess it got lost?)

  2. Tonio
    Member
    Posted 6 years ago #

    Try getting rid of the line break tag right in the middle of your iframe line. Plus its also in a Paragraph Tag.

    It should just be
    <iframe src="http://partner.bokkilden.no/SamboWeb/partner.do

  3. Jeanette
    Member
    Posted 6 years ago #

    It is, when I paste it in there. But something happens when I hit "publish", and the code gets messed up..?

  4. Tonio
    Member
    Posted 6 years ago #

    It could be from some rich text editor you are trying to use.. also, are you trying to publish right into a new post in wordpress?

  5. Jeanette
    Member
    Posted 6 years ago #

    I've copyed it from Seamonkey, from a page that worked just fine before I took it down to use WP instead...

    I'm trying to publish it on a page.

  6. Jeanette
    Member
    Posted 6 years ago #

    Oh wow, you brilliant man!! It worked!

    Tried to go back to the site I got the code in the first place, and copyed it from there. And now it works like a charm.

    THANK YOU!!! :D

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags