WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

iFeature Theme IE Navigation banner issues (5 posts)

  1. dunipan
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same issues with my website using the iFeature template. I love the template but can't seem to get the navigation banner to work correctly in Internet Explorer. It works great in everything else. The subpages get hidden under the blog posts.

    I have tried disabling plug-ins but that doesn't seem to help.

    http://www.mobilegamedevelopment101.com I am using IE9

  2. CyberChimps
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just took a look in my Win 7 environment in IE9 and your menu seems to be working just fine. Are you sure you tried disabling all plugins to check for a conflict?

  3. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    A good place to start would be all the validation errors:

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.mobilegamedevelopment101.com%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

    IE is notoriously fussy about coding errors.

  4. dunipan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for getting back to me cyberchimps and for the advice WPyogi.

    I am hoping this is a simple fix.

    I have posted an image of how the menu appears through my IE9, Win 7 environment for me:

    http://www.mobilegamedevelopment101.com/wp-content/uploads/2012/05/Top-Banner-error.jpg

    Disabling plug-ins has not solved the problem so I am thinking it is something else. If this is just a MY computer thing I am okay with that but for now I obviously need to assume others are experiencing similar issues.

    Thanks for the guidance.

  5. adhost
    Member
    Posted 1 year ago #

    We have similar issue in instance of ifeature pro on IE7. Top nav dropdowns disappear behind other content. Screen cap here:

    http://screencast.com/t/gaycXo9noae

    any help would be appreciated

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic