WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Usernoise modal feedback / contact form
[resolved] IE9 Usernoise conflicts with Avada theme / LayerSlider (9 posts)

  1. renondska
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!

    I absolutely love this plugin - it does exactly what I need! But I recently found out that this plugin is conflicting with my Avada theme.. and therefor my website doesn't work anymore.

    I disabled all the plugins and when I turned usernoise on - the problem reoccured.. I already tried to do some jquery.noconflict hacking into usernoise.js but that didn't work..

    Could someone help me?

    Ren

    http://wordpress.org/extend/plugins/usernoise/

  2. Hope
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem with different theme but only on IE! What could the problem be? The whole theme is corrupted after activating the plugin.

    No problems on Firefox & Chrome, just IE!

    Any body knows why?

  3. karevn
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I need to know your site URL to be able to help. Thanks.

  4. Hope
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi karevn,

    Thanks for your quick reply! Actually I haven't set it live yet, still building it locally so I'm trying your plugin on a local test site.

    Do you know what could the problem be? or what can I do to know what causes this issue?

    Thanks a lot
    Hope

  5. karevn
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It is a conflict between Usernoise and third party code, so I cant tell without seeing it.

  6. renondska
    Member
    Posted 1 year ago #

    I already found out – what is was. Nothing to do with the theme or any plugins.. well not directly..

    Apparently IE has a problem with more than 32 CSS scripts.. and the theme and all the plugins resulted in more css scripts.

    All the other browsers don’t care – and even Windows 8 IE 8/9/10 works – but when using Windows 7 and IE8/9 the website wouldn’t load more css scripts. So I minified some css and add them to my theme css file so now everyhing works fine!

    Found this solution on a forum of Ubermenu – http://support.sevenspark.com/diagnosis/internet-explorer-stylesheet-limit-reached/?term_ref=8

  7. karevn
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ahahaha. From M$ with love :)

  8. renondska
    Member
    Posted 1 year ago #

    Incredible isn't it? Love your plugin man! Keep up the great work ..

    A quick question.. I know get the 'feedback' button in the admin area aswel .. is that normal?

  9. Hope
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks @renondska, strange limitation from IE :S

    The problem disappeared after I deactivated 3 plugins that I don't want, I was happy but didn't know what's wrong till I read your answer, thanks for sharing!

    Thanks again @karevn for this nice plugin, the best. I have a little suggestion that would be great to be taken into consideration in the coming updates: Adding a reply button to the feedback in the admin page so we can reply the user directly from there.

    Thanks
    Hope

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic