WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

IE users wanted (33 posts)

  1. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Can anyone please tell me if they can see the images before the storytitles on my blog when viewing in IE?

  2. oriecat
    Member
    Posted 9 years ago #

    Nope.

  3. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Ah.

  4. oriecat
    Member
    Posted 9 years ago #

    But I'm not seeing anything in Firefox either?

  5. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thanks oriecat. I am loading an alternate style sheet for IE only. Is it up now?

  6. oriecat
    Member
    Posted 9 years ago #

    No sir.

  7. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Ctrl +F5 ?

  8. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Now?

  9. oriecat
    Member
    Posted 9 years ago #

    Still nope

  10. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    ****

  11. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Again?

  12. oriecat
    Member
    Posted 9 years ago #

    *Shakes head* :/

  13. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Ok. I give up while I RTFM.

  14. oriecat
    Member
    Posted 9 years ago #

    Do you need to specify a version #?

  15. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    According to the gurus (details on the blog and links etc) this will work for any version. To simplify it I am calling it inline now. And I have adjusted the storytitle margin. One more peep?

  16. oriecat
    Member
    Posted 9 years ago #

    The titles are pushed over to the right, but no pic to the left.

  17. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Progress. That means the call works. Now where the heck has that image gone?

  18. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Must be a filepath thing. Image firefox png is in wp-images. I have just added / to the url.

  19. oriecat
    Member
    Posted 9 years ago #

    Still nothing.
    Do you maybe need a semi-colon in there? Like:
    a:before {content:url('/wp-images/firefox.png'); }

  20. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Tried it. The syntax does not require it anyway. Thanks. I will have another go tomorrow. This is an xhtml issue.

  21. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Bump. Ready now? There should be a FF logo before every story title when viewed in IE only.

  22. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    IE6 here. Nothing, even with ctrl-f5
    Something IS there, as the mouse turns into a link when I hover the space and the title alters colour, but no image.

  23. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Missing a ; ?
    {content: url('firefox.png') }

  24. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Odd.... still nothing, and the space doesn't link.

  25. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Just reading the php in index I see that the title is being called twice. The permalink is a different call from the visible storytitle. Somewhere the image is muddled up in the php call but podz you have given me a valuable clue. I am going to do a simple test of the basic model.

  26. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Just trying a new thing. Can anyone on IE see those really neat FF logos now?

  27. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Still no I'm afraid.
    The post title turns bright pink when hovered, and the gap is there, but even a ctrl-f5 show no image. No effect when the gap is hovered either if that helps.

  28. oriecat
    Member
    Posted 9 years ago #

    Still nothing here. Yeah, no hover on the gap today. Yesterday hovering the gap caused the storytitle hover still.

  29. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Ok. Thanks. Moving to plan B. Incremental implementation :)

  30. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Ok.Should now be showing image on front page in IE only.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.