WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

IE Problems (and others...) (4 posts)

  1. huz
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi there,
    I use Firefox and thought my wordpress site was working well until my friend tried it in Internet Explorer. Only half of it is shown correctly. I read a couple of posts on here and tried running it throuhg an xhtml validator but I didn't really understand what the hell it was going on about!! The site is http://www.deckshufflers.com
    If anybody could let me know what they think the problem is I would be incredibly grateful!!
    Thanks
    T

  2. huz
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ok,
    I think I've started to understand what I need to change but if the validator tells me there is somehitng to change, where do I change it. I'm sorry if this is a terriblly easy question but can anyone throw me a bone?
    T

  3. Direkt
    Member
    Posted 8 years ago #

    Well, it's basically saying you have no <li> elements inside of your <ul> list. Add a link and that should go away. And your CSS has 2 errors as well.

  4. huz
    Member
    Posted 8 years ago #

    Thanks Direkt Can you or anyone else get this site working in Internet explorer, I hate to sound like a whining child but it only shows up half of the page and I deperately need to get this site working.. I'll love you forever if anyone can suggest anything.. like I said Firefox works fine but IE shows half the page.. very strange..
    Thanks
    T

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.