WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

IE links are messed up (2 posts)

  1. VCBathBody
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have searched high and low and I am not sure if it is because I don't how to explain what is going on or just that I some how did something that nobody else has done... Here is my issue

    I am using a them called SpaPress I found on line that I am able to customize perfectly for what I am want however when I started showing it to someone in IE all of the links are bad. When I click on Hello World! to open that post IE shows tries to go to http://vcbathbodytreats.com/blog/#/?p=1 so it goes back to just the main page http://vcbathbodytreats.com with the /?p=1 when I look at the properties of the link its correct, if I right click and open in new tab or page its correct but whenever I click a link it adds /#/ after blog and goes back to vcbathbodytreats.com and I have to page back and add /blog/ after the .com myself.

    Everything works in Chrome, I have not tested in Firefox or Safari since I have not download them yet but I want to get this issue fixed before I move on to completing the site.

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    I'd strongly suggest you find another theme - that theme is not released under the GPL license which is not in keeping with WP philosophy or policy and is thus not supported or welcome here.

    This article may be of relevance: http://www.chipbennett.net/2010/12/10/only-download-wordpress-themes-from-trusted-sources/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic