WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] IE Issue with Child "Delicate" Theme (5 posts)

  1. brisus
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I'm having an issue with the navigation of my child theme for Delicate.

    On my mac computer at work using Safari, Chrome, and Firefox as well as my home computer that has Windows using IE v9, I have no problems and the navigation seems to display correctly--
    Screenshot of how it should look/How I see it: http://i45.tinypic.com/24d5568.png

    The client is also using Internet Explorer v8, but the navigation is either being pushed to a new line, or the text is getting jumbled in the navigation bar.
    Screenshot of messiness: http://tinypic.com/r/fa6l50/6
    **Browser also said, "Done with some errors." in the status bar.**

    Anyone have any ideas? I can post code if someone wants to look at it.

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You'll have to retrieve the browser versions that errors occur in, otherwise the question will be too vague to answer.

    Generally, formatting issues occur when pages aren't to W3C standards.
    Ensure each page you want browser-compatible validates.

  3. brisus
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, Andrew.
    I'm not fluent in WordPress programming, but using precreated themes and adjusting the CSS.

    I'm in the process of finding out that information.

    Thanks!

    ___

    EDIT: They are using Version 8.0 ... of Internet Explorer and the version I was previewing at home is Version 9.0.

  4. brisus
    Member
    Posted 1 year ago #

    The client is getting upset with me b/c they don't understand the IE is picky and that I have to code to include all and they think that one code should work across all browsers like "other websites".

    So if there is an IE 8 fix for jumbled navigation, I'd love to hear it! I'll continue my search on google as well!

    EDIT: I emulated IE 8 in my IE 9 browser and STILL didn't have the problem that they did.

    [Per the Forum welcome we ask you NOT bump posts. We use the 'no replies' search on these forums regularly to find people who still need help. By bumping, you remove yourself from that list and make it HARDER for us to find you!]

  5. brisus
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well, there was something wrong in the style.css file, so I reset it back to the parent to see if it would work then and it did.

    Have no idea what caused it to go bonkers, but it has been resolved by using the original parent style and working from that instead, nice and fresh.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic